Proč mít krém na ruce pořád u sebe




Na podzim jsou naše ruce vystaveny zvláště nepříznivým podmínkám, jako je chladný vítr, kolísání teplot a nižší vlhkost vzduchu, což vede k rychlejšímu vysoušení pokožky. Hydratační krém pomáhá udržet pokožku jemnou a pružnou, předchází popraskání a podráždění, které mohou být v chladnějším počasí velmi nepříjemné. Pravidelné mazání rukou také poskytuje ochrannou bariéru, která ruce chrání před dalším poškozením a udržuje je zdravé i během sychravých podzimních dnů. Abyste na pravidelnou hydrataci nezapomínali, je ideální, mít krém pořád při ruce. A proto jsme nejlepší variantou menší balení, které se vejdou do každé kabelky, tašky nebo batohu. Vyzkoušejte některý z našich tipů a užijte si pocit hedvábně jemných rukou.

Indulona zklidňující zázrak

Krém na ruce INDULONA ZKLIDŇUJÍCÍ ZÁZRAK byl speciálně vyvinutý tak, aby poskytl okamžitý komfort suchým rukám. Efektivně hydratuje a zklidňuje pokožku a poskytuje jí dlouhotrvající ochranu. Obsahuje olej z bio konopných semínek, bohatý na vitamin E a omega mastné kyseliny, 15 % glycerinu a 93 % složek přírodního původu. Vhodný pro každodenní použití. Dermatologicky testováno. 48H hydratace. Poskytuje okamžitý komfort suchým rukám,

Cena: 79 Kč/50 ml

Indulona obnovující zázrak

Krém na ruce INDULONA OBNOVUJÍCÍ ZÁZRAK byl speciálně vyvinutý tak, aby efektivně hydratoval pokožku, chránil ji před vysušováním a posiloval ji před vnějšími vlivy. Uzamyká v pokožce vlhkost a poskytuje jí dlouhotrvající ochranu. Obsahuje bio lipovou květovou vodu, známou svými vysoce hydratačními a antioxidačními vlastnostmi, 15 % glycerinu a 93 % složek přírodního původu. Vhodný pro každodenní použití. Dermatologicky testováno. 48H hydratace.

Cena: 79 Kč/50 ml

Indulona Original miniatura

Krém na ruce INDULONA ORIGINAL byl speciálně vyvinutý tak, aby poskytl okamžitou úlevu a hydrataci suché, velmi suché a popraskané pokožce. Vysoce hydratační složení s obsahem 45 % vazelíny, 3 % lanolinu a přírodních esenciálních olejů pokožku intenzivně hydratuje, zvláčňuje a napomáhá jejímu hojení. Poskytuje jí dlouhotrvající ochrannou péči před chladným i drsným počasím a posiluje její přirozenou ochrannou bariéru. Vhodný pro každodenní použití. Dermatologicky testováno. 24H hydratace.

Cena: 40 Kč/30 ml

Fotogalerie