All American Fest si během 3 dnů užilo 19 000 návštěvníků




Poslední prázdninový víkend se v Praze nesl ve velkém stylu! Na holešovickém Výstavišti se uskutečnil další ročník All American Festu, akce, která v sobě spojuje zavedené Prague Harley Days s rodinným food festivalem Smoke & Fire, open-air podobou FMX Gladiator Games a letos prvně i s evropským festivalem Route 66. 3denní akci s nabitým programem pro celou rodinu si nenechalo ujít 19 000 návštěvníků, z nichž 3 600 dorazilo na motocyklech všech značek a 800 z nich se účastnilo sobotní spanilé jízdy. Praha tak zakončila prázdniny v duchu Ameriky, svobody, volnosti, silných strojů, adrenalinu, dobrého jídla a pití i rodinné zábavy.

All American Fest tak opět potvrdil, že je akcí skutečně pro širokou veřejnost a celou rodinu. Po celé 3 dny se totiž vedle sebe skvěle bavili motorkáři, milovníci adrenalinu, ale i hudby a kultury, maminky s dětmi, teenageři, Češi i cizinci, fanoušci gastronomie a grilování, návštěvníci, kteří vyhledávají netradiční podívanou nebo třeba jen náhodní kolemjdoucí, kteří byli na procházce ve Stromovce nebo přijeli tramvají. Takových návštěvníků během víkendu dorazilo hned 19 000 a městský festival konce léta s dokonalým počasím jako na objednávku si užili skutečně na maximum. Navíc, s tím nejlepším koncem, kdy jeden z účastníků odcházel s výhrou v podobě cesty do Ameriky, přímo na Route 66, v rámci které navštíví i Las Vegas, Los Angeles, Hollywood a další ikonická místa USA.

Ani letos si All American Fest nenechal ujít Prezident ČR Petr Pavel, který se zúčastnil sobotního oficiálního zahájení a následně strávil na akci několik hodin. Během nich si užil část programu a zároveň prošel areál a seznámil se se vším, co All American Fest nabízí. Samotné slavnostní zahájení proběhlo rovněž za účastni dalšího vzácného hosta, viceguvernéra státu Oklahoma Matta Pinnella, který dorazil prezentovat americkou Route 66 a přiblížit ji návštěvníkům All American Festu.

„Chtěl bych poděkovat všem, kteří během víkendu na All American Fest dorazili a rozhodli se strávit poslední prázdninový víkend v naší společnosti na rozpáleném Výstavišti. Ať už jste dorazili kvůli motocyklům a tradiční spanilé jízdě nebo naopak za koncerty, family zónou nebo si užít dobré jídlo a kulinární workshopy, nebo naopak adrenalinovou podívanou v podobě exhibic ve freestyle motokrosu, věříme a doufáme, že se budete rádi vracet. A rozhodně nekončíme! I v příštím roce se budeme snažit připravit pro vás skutečně jedinečnou událost konce léta, jen možná v trochu upravené podobě. Chceme vyzdvihnout to, co vás bavilo nejvíce, dát programu ještě větší grády a  maximálně ucelit celou koncepci All American Festu. Prostě, i po 12 letech se máme co učit a kam se posouvat. Co si každopádně na 100 % zachováme je naše cílení na širokou veřejnost a rodiny,

protože, jak i letošní ročník ukázal, na All American Festu vedle sebe dovedou skvěle fungovat drsní motorkáři, milovníci gastronomie, maminky s dětmi, party teenagerů a třeba i Pražané, turisté nebo náhodní kolemjdoucí,“ říká Jaroslav Vavřina, organizátor All American Festu.

V dalším roce se tak návštěvníci mohou opět těšit na tradiční spanilou jízdu, exhibice ve freestyle motokrosu, koncerty, výstavu motocyklů, pole dance, post-apo zónu, vyžití pro rodiny s dětmi a mnoho dalšího. Premiérově navíc v kompletně srpnovém termínu!

KDY: 29. 8 – 30. 8. 2025

KDE: Praha, Výstaviště Holešovice

Fotogalerie