Oolaboo o’dude male skincare: Komplexní péče o mužskou pleť




Dobře udržovaná pokožka je základem nejen pro zdravý vzhled, ale i pro celkovou pohodu. Oolaboo přináší na trh inovativní řadu O’Dude Male Skincare, která je navržena přesně tak, aby poskytla mužům vše, co potřebují pro komplexní, rychlou a efektivní péči o svou pleť.

Výrobky řady o’dude male skincare v sobě kombinují přírodní ingredience, ověřené receptury a nejmodernější vědecké poznatky, což z nich činí výjimečné prostředky pro péči o specifickou pokožku mužského obličeje. Nabízejí rychlé řešení pro vydatnou hydrataci, ochranu a současně i regeneraci. Přípravky jsou vhodné pro všechny typy pleti.

Objevte výjimečné produkty O‘dude a dopřejte své pokožce prvotřídní péči.

24h prebiotic moisture cream

Mimořádně účinný noční i denní krém na obličej je doslova nabitý prebiotiky, jež vyživují prospěšné bakterie na povrchu pokožky. To přispívá k dokonalé hydrataci, následnému posílení ochranné bariéry pokožky a také jejímu mladistvějšímu vzhledu.

Krom toho je také přípravek plný antioxidantů, nenasycených mastných kyselin a aminokyselin, které mají výjimečné zvláčňující a výživné účinky. Krém má příjemnou konzistenci, která se snadno vstřebává a neulpívá na vousech.

Cena: 1.458 Kč, 50 ml: 

prebiotic refresh cleanser

Čistící mléko účinně odstraňuje z pokožky nečistoty a díky obsahu rýžového škrobu i přebytečnou mastnotu, jež stojí za ucpáváním pórů. Udržuje tak pokožku svěží, jasnou a na první pohled zdravou.

Vzhledem k vysokému obsahu prebiotik posiluje přirozenou kožní bariéru a také podporuje regeneraci, což působí příznivě na zlepšení struktury pokožky i redukci jemných vrásek. Krom toho přípravek usnadňuje holení, neboť změkčuje pokožku a vousy. Po jeho použití je pokožka obličeje svěží a matná.

Cena: 1.215 Kč, 200 ml

the male essential set

Sada pro čištění a vysoce účinnou hydratační péči o mužskou pleť na jednom místě.

Pořiďte si 24h prebiotic moisture cream a prebiotic refresh cleanser ve stylové a praktické taštičce, která se hodí nejen pro cestování nebo tímto výjimečně účinným balíčkem potěšte své nejbližší.

the male essential set (24h prebiotic moisture cream, 50 ml a prebiotic refresh cleanser, 200 ml): 2.673 Kč.

https://eshop.oolaboo.cz/o--dude-male-skincare/

Fotogalerie