Přírodní kapsle od Goodie pro podporu kvality spánku či při potížích s močovou soustavou




V nabídce české značky Goodie naleznete celé spektrum přírodních pomocníků v péči o fyzické i duševní zdraví. Trápí vás nekvalitní spánek? Pak jsou tu veganské kapsle Deep Sleep, které pomáhají s usínáním a komplexní harmonizací spánkového cyklu. Prémiové přírodní extrakty zklidňují mysl a navozují relaxační účinky. Třezalka tečkovaná je díky aktivní složce hypericinu doslova pozitivním boosterem vaší nálady. Meduňka je osvědčený pomocník při usínání, přičemž kozlík lékařský se postará o kvalitu a hloubku spánku. Výtažek L-theanin ze zeleného čaje navíc podporuje relaxaci bez sedativního účinku. Dlouhodobé užívání kapslí Deep Sleep vede k celkovému zkvalitnění a kontinuitě spánku. Dříve nedosažitelné „vyspat se do růžova“ teď může být vaší denní realitou. 

Kapsle Deep Sleep

Doporučené denní dávkování je 2 – 5 kapslí 30 – 45 min před spánkem.

Cena za balení o obsahu 90 ks kapslí je 899 Kč.

Potrápit dokáže i močový měchýř a močová soustava. Kapsle Women’s Balance UrinaCare ocení ženy hledající přírodní cestu při řešení těchto potíží. Obsahují vůbec nejsilnější dostupný extrakt z kanadských brusinek s minimálně 40 % proanthokyanidinů. Ten prokazatelně pomáhá při akutních i přetrvávajících problémech. Bylina Punarnava se v tandemu s extraktem z medvědice lékařské postará o správný chod ledvin i močového měchýře díky močopudným a antiseptickým vlastnostem. Kapsle Women’s Balance UrinaCare jsou ideální pro okamžitou pomoc ale i nepostradatelnou preventivní péči po prodělaném zánětu močových cest.  Samozřejmostí pro doplňky stravy od Goodie je 100% přírodní složení bez jakýchkoliv přídavných látek.

Kapsle Women’s Balance UrinaCare

Doporučené denní dávkování při potížích je 4 – 5 kapslí denně rozdělených do dvou dávek. Preventivně pak 2 kapsle denně ráno.

Cena za balení o obsahu 60 ks kapslí je 545 Kč.

Fotogalerie