Garden Gourmet se představuje v novém




Přehlednější a lépe rozeznatelná. Značka Garden Gourmet mění svoji vizuální identitu i design obalů. Chce tak podpořit kategorii rostlinných alternativ a inspirovat spotřebitele širokým portfoliem. To se letos rozrostlo o dvě zeleninové novinky. Ty stejně jako další produkty této značky vyrábí Nestlé v továrně v severočeské Krupce u Teplic.

Sjednocené barvy, aktualizované logo i zobrazení lákavých receptů – to vše má pomoci spotřebitelům si značku Garden Gourmet lépe zapamatovat a snadněji ji rozeznat. Jednodušší uspořádání sortimentu pomocí barevné škály zase pomůže v lepší orientaci v jednotlivých produktových subkategoriích. Značka, která má výrobu nedaleko Teplic, chce touto změnou inspirovat zákazníky k objevování rostlinných jídel.

Zeleninové novinky ze severních Čech

Nejpopulárnějšími výrobky značky na českém trhu jsou stálice v podobě Garden Gourmet veganského řízku a Sensational Burgeru. Letošní léto Garden Gourmet navíc představuje dvě novinky, které rozšiřují portfolio výrobků se zeleninovým základem. Ve vybraných obchodech jsou tak nově k dispozici veganské mini burgery s brokolicí a vegetariánský květákový řízek. Stávající výrobky i novinky najdou zákazníci již v novém designu.