PENNY spouští pro zákazníky hru s fotbalovou tematikou




Před blížícím se evropským fotbalovým turnajem připravil řetězec PENNY pro své zákazníky hru s fotbalovou tematikou. Od 6. do 30. června mohou majitelé mobilní aplikace PENNY zkusit štěstí ve fotbalové PENNY hře. Pro úspěšné soutěžící má PENNY nachystáno téměř 100 tisíc produktů zdarma, dále možnost získat na vybrané výrobky výrazné slevy a jako hlavní výhry pak dárkové karty na nákup v celkové hodnotě 500 000 Kč.

„Příští týden začne celé Česko žít fotbalem a všichni společně budeme fandit našim reprezentantům. Přidáváme k těm sportovním ještě další zážitky a fotbalovou atmosféru promítáme i do hry v aplikaci PENNY. Zákazníci, kteří se nechají vtáhnout do hry, mohou nakupovat ještě výhodněji než jindy. Mobilní aplikace má navíc tu výhodu, že soutěž můžete spustit skutečně kdekoliv,“ říká Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu PENNY.

Fotbalová PENNY hra startuje 6. června a běží do 30. června. Na hlavní ceny je vyčleněno půl milionu v podobě 10 dárkových karet na nákup v PENNY v hodnotě 50 000 Kč. Ve hře je dále bezmála 95 tisíc produktů (například whisky, šumivé víno, pivo, brambůrky) a také zajímavé slevy například na řadu mléčných výrobků nebo kompoty. Přístup do hry mají všichni, kteří mají ve svém telefonu nainstalovanou aplikaci PENNY a jsou registrováni v MOJE PENNY, mají tedy digitální PENNY kartu nebo si ji pořídí. Výhry lze inkasovat v kterékoli z více než 420 prodejen PENNY po celém Česku. Podrobné informace a pravidla soutěže na www.penny.cz.