Nově otevřená kavárna Goodie Store & Café je určená pro milovníky zdravých dobrot i ekologie




Nově otevřená kamenná pobočka Goodie Store & Café na Vinohradské  ulici v centru Prahy je místem, kde značka Goodie vystupuje z online světa a dostává se ke svým zákazníkům ještě blíže. Poctivé potraviny a další sortiment si zde můžete nejen přímo zakoupit, ale také využít služeb kavárny a ochutnat je třeba v podobě lahodné snídaně. Tu mohou tvořit bezlepkové mochi vafle, smoothie bowls, čerstvě vymačkané šťávy, výběrová káva nebo horká čokoláda bean to bar. To vše bez bílého cukru. Sladí se pouze datlemi či bio kokosovým cukrem. Využít můžete i biohacking a přidat si MCT olej do kávy či čistý hovězí kolagen do smoothie.

Vysoké nároky na složení a původ surovin splňují pečlivě vybraní domácí i zahraniční dodavatelé, jež pojí se zakladateli značky Goodie a majiteli kavárny Stanislavem Šarešem a Kristýnou Durasovou přátelské vazby. Ekologický způsob pěstování, zpracování a výroby těchto surovin je základním pilířem pro dosažení nejvyšší kvality výsledných produktů s ohledem na přírodu.

Při otevření představila značka Goodie ambasadory své kavárny, kterými jsou Kristiina Maki, naturopatka Lenka Ptáčníková, Mudr. Dominika Danielová, CFMP a Sofie Filipi, jež provedla hosty speciálním vykuřovacím rituálem. Slavnostní opening moderoval propagátor zdravého životního stylu Roman Vojtek.

Více informací naleznete na www.goodie.cz.

Fotogalerie