Máte správnou pánev pro přípravu ryb?
Pokud chcete usmažit skvělý plátek lososa nebo pstruha chutně, zdravě a bez zbytečného tuku, rozhodně v domácnosti najdete uplatnění pro titanovou pánev na ryby, na které za pomocí vysoce nepřilnavého povrchu můžete připravit jakýkoliv pokrm bez přidaného tuku či oleje. Další výhodu má zároveň její samotný tvar, který je oproti klasickým modelům čtvercový. Tyto podmínky splňuje i pánev Titanium Nowo s odnímatelnou rukojetí od německé společnosti WOLL, na které kromě ryby ukuchtíte také přílohu ve formě zeleniny či lahodné omáčky. Kromě dostatečně širokých okrajů má i nezbytný nepřilnavý povrch, jenž je tvořen čtyřmi titanovými nátěry, tvrzenými unikátní otěruvzdornou vrstvou. Pánev má 10 milimetrů tlusté dno, které se rychle a rovnoměrně rozpaluje a zároveň je vhodné na všechny typy varných desek včetně indukce.
Kromě bytelného těla je k dispozici také odnímatelná rukojeť, která umožňuje získat více místa při skladování v lednici nebo při používání v troubě. Pánev o stranách 28 x 28 centimetrů je k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 3 055 Kč.