Kuchařka Sous-vide od Miele: Vanilkové krevety




Časová náročnost: 30 minut

Suroviny na 2 porce:

  • ½ vanilkového lusku
  • 8 krevet (à 14 g), zpracovaných
  • ½ ČL růžového pepře nahrubo rozdrceného
  • ¼ ČL mořské soli
  • 50 g smetany

Příslušenství:

vakuovací sáček, rošt

Příprava:

  1. Vanilkový lusk podélně rozpůlíme a vyškrábeme dřeň. Dřeň a lusk s ostatními přísadami dáme do vakuovacího sáčku a vakuujeme dle nastavení.
  2. Vakuovací sáček na roštu vložíme do ohřevného prostoru a připravujeme podle nastavení.
  3. Krevety vyjmeme z vakuovacího sáčku a podáváme.

Nastavení:

Vakuovací stupeň: 2

Provozní způsoby: Sous-vide

Teplota: 56 °C

Doba trvání programu: 20 minut

Úroveň: 2

Více informací naleznete na stránkách Miele: www.miele.cz